For diegene die graag net iets meer wil weten, lezen en zien: dit is alle informatie die in onze ogen stiekem een klein beetje te saai is om op onze homepagina te plaatsen. Daarom hebben we het verborgen, maar toch niet helemaal!

 

Alle rechten zijn voorbehouden aan ons, de Stichting van Sjors. Al het beeldmateriaal en de inhoud is tevens in het bezit van de Stichting van Sjors. Indien je inhoud of beeldmateriaal wil gebruiken is dat geen probleem, zolang je ons van te voren op de hoogte brengt. Misschien kunnen we je zelfs helpen aan beter of actueler (beeld)materiaal!

De Engelse tekst is geschreven door Georges Hilaul en herzien door Jenny Tjoa. De Indonesische tekst is vertaald door Nurharyanti Soewondo. De Nederlandse tekst is vertaald door Roana Luhulima. Allen hebben geweldig werk verricht bij het typen, bewerken en herzien van ieder afzonderlijk woord. Ondanks dat is het uiteraard toch mogelijk dat er een spel- of typefoutje in is geslopen. Alle plaatjes, foto’s en filmpjes zijn gemaakt door Ruben Michael Butler van Platform84, en speciaal gemaakt voor ons, de Stichting van Sjors. Wij delen dan ook de rechten voor al het beeldmateriaal. Wanneer je gebruik maakt van het beeldmateriaal, zien we het liefst de volgende bronvermelding: ‘Foto en/of video door Ruben Michael Butler voor de Stichting van Sjors’. Bedankt!

The statistics mentioned at the top of the page are coming from Badan Pusat Statistik and can be found here.

Ons eerste filiaal is door Georges Hilaul opgericht in Nederland onder de naam ‘Stichting van Sjors’. ‘Stichting van Sjors’ is officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam op 12 juli 2012, onder het registratienummer 55678513 en vastgelegd door notaris De Randami & Verstoep, onder documentnummer 065619.01.01/AK/DC. ‘Stichting van Sjors’ is ANBI geregistreerd, wat betekent dat iedere donatie kan worden afgetrokken van je belastbaar inkomen.

Ons filiaal in Indonesië is door Jenny Tjoa vastgelegd onder de naam ‘Yayasan Belajar Bersama Sjors’ (en dat betekent ‘Leer Samen Met Sjors’), met Georges Hilaul als medeoprichter. ‘Yayasan Belajar Bersama Sjors’ is geregistreerd onder het NPWP (belasting) nummer 70.755.362.4-071.000 en vastgelegd op 10 september 2014 door notaris Unita Christina Winata, S. H., onder nummer AHU-49.AH.02.02-Tahun 2011.

 

Vestiging: Nederland
Naam bankrekening Stichting van Sjors
Nummer bankrekening,/strong> NL45 INGB 0007.2121.30
SWIFT – BIC code: INGBNL2A
Bank: ING Bank NV
Adres Bank: Middenbaan Noord 35 A, Hoogvliet, Nederland
Vestiging: Indonesië
Naam bankrekening: Yayasan Belajar Bersama Sjors
Nummer bankrekening: 2063.900.001
SWIFT – BIC code: CENAIDJA
Bank: Bank Central Asia
Adres Bank: Menara BCA – lt. 50, Jln. MH Thamrin 1, 10310 Jakarta Pusat, Indonesië

 

Dit is al de informatie die we jullie op dit moment kunnen vertellen! Indien je graag meer wil lezen over ons volledige beleid, onze jaarverslagen van de afgelopen jaren of ons volledige organisatieprofiel, dan kun je deze hieronder downloaden in PDF-formaat.

 

Interesse om met ons samen te werken of bij ons team aan te sluiten? Check dan onze vacatures! Indien je nog vragen hebt, neem dan eens een kijkje op onze FAQ-pagina, of neem contact met ons op via mail, telefoon, social media, of via onderstaand formulier.

 

Kantoor Indonesië

Menara BCA – lt. 50
Jl. MH Thamrin 1
Jakarta 10310, Indonesië
Phone: 021 23 58 46 04

Kantoor Nederland

Postbus 122
3190 AC Hoogvliet,Netherland

info@bbs.or.id
Georges: georges@bbs.or.id
Jenny: jenny@bbs.or.id

Name (*)

Email (*)

Your Message(*)

Please leave this field empty.